Van hobby tot carrière: de volledige evolutie van onze blog

Toen we voor het eerst met deze blog begonnen, hadden we geen idee waar het ons zou brengen. We hadden de droom om er op een dag een paar dollar van te verdienen, en verder was het idee dat het een reizende dienst zou kunnen worden die we met ons op de weg konden meenemen. We hebben veel podia doorlopen in deze blog en we hebben veel mijlpalen overgestoken die we erg blij zijn te hebben bereikt.

Het volgende bericht is een chronologische tijdlijn van onze blog en hoe het in de loop der jaren is gevorderd, van een hobby aan de kant tot een fulltime carrière.

OPMERKING: Hoewel ik in 2016 onze inkomsten in dit bericht heb bijgewerkt, bereikt de evolutie momenteel slechts 2015. Ik hoop het ook binnenkort te updaten.

22 december 2011: The Seed of Travel Blogging is geplant in Delhi

Maandelijkse bezoekers (uniek) = nvt
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Tijdens het surfen op internet in een internetcafé in New Delhi, India, struikelt Dariece over dit bericht en zegt: “We moeten onze eigen reisblog starten. Als deze persoon geld kan verdienen om het te doen … kunnen we dat ook ”.

17 februari – 10 maart 2012: de blog begint in Koh Phangan

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 7
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Na een paar hectische (maar bevredigende maanden) reizen in India, voelen we de behoefte om een ​​maand terug te gaan op Koh Phangan, Thailand. Dit is waar de blog echt begint. We denken aan ideeën voor blognaam en ik koop ons domein www.goatsontheroad.com en neem mijn eerste babystappen in de wereld van WordPress. Hier maken we onze eerste cruciale fout in bloggen. We kopiëren al onze blogartikelen en foto’s van ons reisblog.org-account en plakken ze in WordPress, opnieuw opnieuw en dupliceren dus inhoud (een grote Google Nee-nee). Niettemin werd de blog geboren in Lighthouse Bungalows op Koh Phangan Island op 17 februari / 2012.

28 maart 2012: we publiceren onze eerste YouTube -video

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 17
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Na te hebben gelezen over de voordelen van video’s voor blogs, open ik een YouTube -kanaal voor geiten op de weg, stoffen mijn laatste gesneden pro -bewerkingskap en publiceer deze video:

Visuele kunstmedia waren mijn geliefde klasse op de middelbare school en het bewerken van video’s en het publiceren van ze op ons YouTube-kanaal blijft een van mijn geliefde delen van de baan.

8 – 21 april 2012: de blog in kaart brengen in El Nido

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 46
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Zodra we El Nido in de Filippijnen hebben bereikt, blijven we weer een paar weken. Hier begint de blog een structuur te krijgen. We zitten in een toeristische bar met een notitieboekje, pennen en een paar meloencocktails en schrijven op hoe we willen dat onze menu’s eruit zien en waar we de inhoud van de blog zullen plaatsen. Voor elk antwoord hebben we honderd veel meer vragen en het ontwikkelingsproces beweegt in het tempo van een slakken. Een maand geleden wist ik niet eens wat WordPress was.

Start vandaag nog een reisblog!

Wist je dat je $ 10k / maand of nog veel meer kunt verdienen van een reisblog? Waarom start je er vandaag niet in slechts 10 minuten? Met geiten onderweg ontvangt u 63% korting op de kosten van webhosting met BlueHost, plus we sturen u ons $ 20 pro-blogging eBook absoluut gratis.

Klik hier om in slechts 10 minuten een blog te starten

21 april – half juli 2012: er gebeurt niet veel

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 209
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Op dit moment hebben we alleen oude blogartikelen geplakt en elke maand een paar nieuwe toegevoegd. We hebben nog steeds geen idee van waar de blog naartoe gaat, en daarom krijgt het niet veel aandacht voor deze drie maanden.

Juli, 2012 – september 2012: de blog evolueert en groeit

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 425
Twitter = nvt
Facebook = nvt
Maandelijks inkomen = $ 0

Tijdens deze eerste paar maanden van het lesgeven in China, verwaarloos ik de site vrijwel volledig, maar Dariece is onvermurwbaar om het te behouden. Ze blijft aansluiten bij het toevoegen van interessante artikelen en foto’s van onze vorige reizen, evenals nieuwe informatie over het onderwijzen van Engels in China. Onze statistieken zijn minimaal na het hebben van de site gedurende bijna 8 maanden. Op een dag kijk ik naar de statistieken en zie ik dat er op één dag een sprong naar 200 pagina’s was! Dit boeit me weer en ik ben meteen weer aan boord en helpt Dariece.

11 september 2012: we openen eindelijk een Facebook -pagina

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 425
Twitter = nvt
Facebook = 1
Maandelijks inkomen = $ 0

Onze tweede grote fout in bloggen. We verwaarlozen sociale media de eerste 7 maanden volledig. Eindelijk, op deze dag openen we onze geiten op de weg FacebookFan -pagina (nadat we een groep ten onrechte hebben geopend in plaats van een pagina!) Ons eerste bericht:

… meeslepend.

18 september 2012: we openen Google Analytics

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 425
Twitter = nvt
Facebook = 55
Maandelijks inkomen = $ 0

Onze kennis van bloggen groeit en we beginnen ons te realiseren dat het cruciaal is om te weten hoe veel mensen onze site bezoeken. Ik open Google Analytics om onze statistieken bij te houden en raak snel geobsedeerd door ze elke dag te controleren. Een slechte routine die jaren duurt om te breken. Uit onze eerste dag van het volgen van statistieken blijkt dat 69 mensen de site bezoeken. Onze eerste 30 dagen tracking (8 maanden na het openen van de blog) ziet er zo uit:

Statistieken van 18 september 2012 – 17 oktober 2012
18 oktober 2012 – We sluiten ons aan bij Twitter

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 1.225
Twitter = 1
Facebook = 65
Maandelijks inkomen = $ 0

Meer dan een maand nadat we bij Facebook zijn gekomen, besluiten we ook een Twitter -pagina te openen. Met één volgeling luidt ons eerste bericht:

4 november 2012: we zijn te zien op Lonely Planet

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 425
Twitter = 5
Facebook = 77
Maandelijks inkomen = $ 0

Dave en Deb op ThePlanetd.com laten ons royaal toe om een ​​gastpost op hun blog te publiceren, ondanks ons gebrek aan verkeers- en schrijfervaring. Het artikel: “De veel gezichten van reizen”, worden dan gesyndiceerd door de Lonely Planet en we hebben ons eerste grote “zoals te zien op” moment! Bedankt Dave & Deb!

10 november 2012: Deb geeft me onbedoeld een doel

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 1.991
Twitter = 61
Facebook = 79
Maandelijks inkomen = $ 0

Vandaag e -mail ik Deb om haar te bedanken voor het feit dat ze ons een gastpost hebben laten publiceren op haar al gevestigde blog. Ik vraag haar: “Wanneer ben je begonnen met het zien van een grote toename van het verkeer” en ze antwoordt: “Het was niet een paar jaar voordat we die magische mijlpaal van 30.000 speciale bezoekers / maand passeerden”. Deb weet het niet, maar ze heeft me gewoon een doel gegeven waar ik geobsedeerd door raak en uiteindelijk niet nog veel meer jaren voldoet.

14 november 2012: ik vind de top 100 -lijst

Vandaag stuit ik op de top 100 reisbloggers van Nomadic Samuel en laat deze opmerking achter en ik ben blij met zijn antwoord:

6 december 2012: we maken ons eerste inkomsten uit de blog!

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 2.352
Twitter = 223
Facebook = 86
Maandelijks inkomen = $ 588

Eind november werken we heel hard om een ​​geiten op de wegwinkel op onze website te openen die T-shirts, pennen, kalenders en foto’s verkoopt. Niet verrassend gezien ons gebrek aan verkeer, zijn de enige kopers vrienden en familie. Onze eerste betaling heeft betrekking op het kopen van $ 187,92 USD van mijn gulle broer Justin. Andere vrienden en familie kopen ook enkele items, maar we sluiten de winkel na Kerstmis af wanneer we ons realiseren dat we ons klantenbestand hebben uitgeput.

1 januari 2013: onze eerste herontwerp van de grote site

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 4.986
Twitter = 333
Facebook = 100
Maandelijks inkomen = $ 0

Eind 2012 heb ik een doorbraak en zoek ik uiteindelijk uit hoe CSS kan worden bewerkt. Dit begint een gladde helling in een zeer rommelige en ongeorganiseerde site die uiteindelijk veel reparatie nodig heeft. We lanceren het herontwerp op 1 januari 2013 en het ziet er ongeveer zo uit:

3 januari 2013: onze eerste grote gastpost

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 4.986
Twitter = 334
Facebook = 101
Maandelijks inkomen = $ 0

Net als echte ervaren bloggers, time we een cruciaal gastpost ideaal na ons herontwerp (waarschijnlijk per ongeluk). Mike Richard van Vagabondish accepteert ons artikel: “Lost in vertaling: een galerij met absurde tekens uit het buitenland”. Op die dag zien we 1.608 paginaweergaven op onze site, 8 keer veel meer dan elke vorige dag … bedankt Mike!

16 februari 2013: We zien onze namen voor het eerst in druk!

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 3.937
Twitter = 551
Facebook = 136
Maandelijks inkomen = $ 0

Nadat hij contact had opgenomen met Nikki, oprichter van Southeast Azië -backpacker, om te vragen of ik begin 2013 op haar site kan posten, komt ze bij me terug en vraagt ​​of ik graag in haar tijdschrift wil worden gepubliceerd!

2 maanden later zijn we gepubliceerde schrijvers en ontvangen we onze kopieën van het tijdschrift in China! We springen op en neer met geluk en opscheppen voor al onze lerarenvrienden.

Klik naar pagina 40 in het onderstaande tijdschrift om ons verhaal te lezen:

20 juni 2013: we verdienen geld van advertenties

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 9.450
Twitter = 1.032
Facebook = 339
Maandelijks inkomen = $ 508

Onze eerste reclamecommissie is een groot probleem en we zijn het verschuldigd aan Nomadic Samuel die ons toevoegt aan een Facebook -groep waar bloggersDeel advertentiecontacten. We hebben op dit moment geen solide contacten, maar onze eerste campagne betaalt US $ 175 USD (wat destijds slechts $ 167 CAD was omdat onze dollar zoveel sterker was). We verdienen $ 508 USD in totaal in de maand juni. Joepie!

3 juli 2013: We lanceren onze eerste “Guest Post Bomb”

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 22.747
Twitter = 1.003
Facebook = 1.689
Maandelijks inkomen = $ 1.155

Vandaag slagen we erin om 18 artikelen te publiceren over 18 geweldige blogs. Dit is verreweg de grootste katalysator voor onze bloggroei en sociale media die tot nu toe volgen. Onze verkeerspieken, plateaus en we zijn erg extatisch om een ​​60%+ aanhoudende toename van het lezers te zien.

18 juli 2013: we reizen voor het eerst als bloggers

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 22.747
Twitter = 1,011
Facebook = 1.598
Maandelijks inkomen = $ 1.155

Vandaag gaan we naar Mongolië en het markeert de eerste keer dat we reizen terwijl we online inkomen verdienen. De blog verdient deze maand slechts $ 1.155 USD en hoewel het onze reiskosten lang niet dekt, is het een geweldig supplement.

26 januari 2014: Wij werken met ons eerste hotel

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 29,388
Twitter = 5.061
Facebook = 3,349
Maandelijks inkomen = $ 1.100

Na een paar maanden reizen door Centraal -Azië, het maken van minimale inkomens van de blog en niet echt de tijd hebben om het te laten groeien, keren we naar Canada naar Canada voor een bezoek en vertrekken dan op 18 januari naar Mexico. Op 23 januari stuurt Dariece onze eerste e -mailpitches naar hotels en krijgt een antwoord van Casa Hamaca in Valladolid, die ons 5 nachten organiseert in ruil voor blootstelling. We zijn deze gelegenheid extatisch.

8 februari 2014: ons eerste partnerschap voor excursiebedrijf

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 24,762
Twitter = 5,321
Facebook = 3.526
Maandelijks inkomen = $ 1.012

Vandaag e -mailen we Toon naar Mexigo -excursies en vragen we of hij graag met ons zou willen werken. Hij stemt ermee in en stuurt ons op twee geweldige excursies rond Valladolid.

15 februari 2014 – Ik werk samen met mijn eerste duikwinkel

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 24,762
Twitter = 5.825
Facebook = 3.530
Maandelijks inkomen = $ 1.012

Vandaag bel ik nerveus de eigenaar van Mexidivers in Tulum en vraag of hij geïnteresseerd zou zijn om samen te werken met geiten onderweg in ruil voor gratis duiken. Hij is het daarmee eens en ik spring op en neer van vreugde. Ik heb sindsdien niet meer voor een enkele duik betaald.

De eerste duik waar ik ooit voor heb gewerkt

17 februari 2014: we maken de top 100 bloggerslijst

Ja !! Vandaag zijn we zo blij om onze naam te zien naast 99 geweldige bloggers. Wat een geweldig gevoel!

18 februari 2014: onze eerste persreis!

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 24,762
Twitter = 6,328
Facebook = 3.539
Maandelijks inkomen = $ 1.012

Onze vrienden Casey & Dan op AcruisingCouple.com geven ons een contactpersoon voor het Riviera Maya Government Tourism Board en Dariece schiet hen een snelle e -mail. Een paar dagen later hebben we een antwoord en op 18 februari ontmoeten we Jessica op het busstation in Playa del Carmen en ze laat ons 4 dagen de hele Riviera Maya zien. We verblijven in het luxueuze Hacienda Tres Rio Resort en voor het eerst in ons bloggen hebben we het gevoel dat we het hebben gehaald!

Onze eerste persreis! Werk samen met het Riviera Maya Tourism Board in Mexico

2 april 2014: We beginnen ons eerste huis zittende baan

Maandelijkse bezoekers (uniek) = 29,398
Twitter = 8.091
Facebook = 3.782
Maandelijks inkomen = $ 2.926

Vandaag landen we in Grenada en ontmoeten we onze geliefde hond, reserve en zijn geweldige eigenaren Julia & Peter. Grenada markeert een zeer ernstige verschuiving in de blog waar we er een service van maken en veel meer tijd besteden aan het werken eraan. De focus van th

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *