Hoe je over de Verenigde Staten over de Verenigde Staten op $ 50 per dag

laatst bijgewerkt: 16/16/2018 | 26 oktober 2018

De geweldige Amerikaanse roadtrip is een overgangsritueel in de Verenigde Staten. Wij Amerikanen hebben een unieke fascinatie voor de open weg. Het is ingebouwd in ons culturele DNA. In Jazz Age America was de auto een symbool van vrijheid – een kans om te ontsnappen aan je kleine stad en de waakzame ogen van ouders. Terwijl het snelwegsysteem in de jaren 1950 werd ontwikkeld, was een golf van kinderen op weg om het land te verkennen, waardoor nieuw leven wordt gegeven aan de Amerikaanse auto- en roadtripcultuur. Tegenwoordig dromen velen er nog steeds van om in een auto te komen en maandenlang wijd open ruimtes in te rijden.

En ik moest precies dat doen – voor vier en een halve maand en 13.000 mijl reisde ik naar alle hoeken van dit land.

In diversiteit en schaal zijn de Verenigde Staten prachtig.

Maar dit is geen bericht over Fawning over de VS (dit bericht is). Dit artikel gaat over hoe je met een budget door de VS kunt reizen, omdat dit land, zo blijkt dat dit land goedkoop is om goedkoop te reizen.

In dit bericht zal ik uitleggen hoeveel ik heb uitgegeven, hoeveel een roadtrip kost, en je laten zien hoe je geld kunt besparen op je roadtrip.

Hoeveel kostte mijn cross country roadtrip?

Na 116 dagen reizen door de Verenigde Staten, heb ik $ 6.262,67 of $ 53,98 per dag uitgegeven. Hoewel dat iets hoger is dan $ 50 per dag, waren er veel delen van mijn budget waar ik op heb gespeeld (zie analyse hieronder) die het aantal scheef schoten. Ik denk dat je het land zelfs goedkoper zou kunnen bekijken als je mijn verslaving aan Starbucks of Sushi niet hebt. Hier is hoe de cijfers van mijn Amerikaanse roadtrip breken:

Accommodaties: $ 1.036,36
Voedsel: $ 3.258,23
Drankjes: $ 438,94
Gas: $ 696,98
Parkeren: $ 253,00
Starbucks: $ 75,26
Diversen (films, tandpasta, shampoo, conferenties, enz.): $ 170,00
Attracties: $ 269,40
Taxi’s: $ 41,00
Bus: $ 17,50
Metro: $ 6,00

Een paar dingen schaden mijn budget. Mijn Starbucks -verslaving* was onnodig en toegevoegd aan mijn kosten. Bovendien, als liefhebber van sushi, heeft het proberen van verschillende restaurants tijdens mijn roadtrip mijn voedselkosten aanzienlijk. Sushi is tenslotte niet goedkoop. Over het algemeen heb ik gegeten alsof ik niet een budget had en zelden gekookt was, daarom waren mijn voedselkosten zo hoog ten opzichte van al het andere. Ik zou zeker onder de $ 50 zijn gegaan als ik vaker de moeite nam om te koken.

Maar hoewel ik op sommige plaatsen verspreidde, hielpen drie andere dingen me echt om de kosten laag te houden: ten eerste waren de gasprijzen laag, gemiddeld ongeveer $ 2,35 per gallon gedurende de duur van mijn reis (update 2016: ze zijn nu nog lager!). Ten tweede, zodra je de grote steden verlaat, dalen de prijzen voor alles met bijna de helft. Ten derde heb ik door de bank gebracht en hotelpunten gebruikt om de accommodatiekosten laag te houden.

Over het algemeen, hoewel ik het beter had kunnen doen, deed ik niet te slecht en ben ik blij met hoeveel ik heb uitgegeven. Dus zoals u kunt zien, hoeft het niet duur te zijn om door Amerika te reizen, maar hoe houdt u uw kosten laag? Wat zijn de tips en trucs?

Hoe u geld kunt besparen op uw roadtrip

Er zijn talloze manieren om door de VS te reizen en uw cross country road trip -kosten laag te houden. Of je het nu goedkoper wilt doen dan ik deed of wat meer uitspreekt terwijl je reist, er zijn altijd manieren om je uitgaven te verlagen en je uitgaven te concentreren op wat het belangrijkst is. Dat is het geheim van budgetreizen: weten waar je je geld kunt besparen en weet wanneer je je geld moet uitgeven. Wanneer je dat beheerst, beheerst je Travel!

Hier leest u hoe u uw roadtripkosten kunt verlagen zonder uw ervaring in te zagen:

Hoe je kunt besparen op accommodatie

Dit zijn uw grootste vaste kosten voor uw roadtrip, en het verlagen van het zal het meest doen om uw totale kosten te verlagen. Gelukkig heb je veel opties:

COUCHSURF – CouchSurfing is een service waarmee u gratis kunt blijven bij de lokale bevolking. Het gebruik van deze website of soortgelijke is de beste manier om de accommodatiekosten te verlagen, omdat u niet goedkoper kunt worden dan gratis. Meer dan dat, het is een prachtige manier om de lokale bevolking te ontmoeten en off-the-beaten-track dingen te vinden om te doen in het gebied dat je bezoekt. De site is een dubbele overwinning: je ontmoet geweldige mensen en bespaart tegelijkertijd geld! Ik heb gekapt in Richmond, Napa, Reno, Phoenix en een paar andere steden. Er zijn zoveel gastheren in de Verenigde Staten, je zult zelden problemen vinden om iemand te vinden om je op te zetten.

Gebruik Airbnb-Een comfortabeler alternatief voor de goedkope hotels die hierboven worden vermeld, Airbnb is een service waarmee u in de huizen en appartementen van mensen kunt blijven. Het is veel gezelliger dan elk hotel! Je kunt veel eenpersoonskamers en gedeelde ruimtes vinden voor $ 30-40 per nacht. Ik heb deze optie veel gebruikt tijdens mijn roadtrip. De prijzen zijn betaalbaar, je verblijft in een mooi huis, je hebt toegang tot een keuken en je ontmoet geweldige mensen.

Blijf in goedkope hotels-wanneer u geen couchsurf of airbnb kunt vinden om op het laatste moment te gebruiken, is er een overvloed aan goedkope hotels langs de weg zoals Motel 6 en Super 8 te hulp. Kamers beginnen ongeveer $ 40 per nacht, maar inclusief belasting, komen ze $ 60 aangemiddeld. Kamers zijn eenvoudig en zien er altijd goed gedragen uit. Je krijgt een bed, badkamer, tv, kleine kast en misschien een bureau. Ze zijn niets om over naar huis te schrijven, maar voor een rustige plek om een ​​nacht te slapen, hebben ze het goed. Tip: zelfs als u met iemand reist, zeg altijd dat de kamer voor één persoon is, omdat deze hotels u meer in rekening brengen voor twee personen.

Hotelpunten – zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor hotelcreditcards voordat u die punten gebruikt wanneer u reist. U kunt meer dan 70.000 punten krijgen als aanmeldbonus, die zich kan vertalen in een week aan accommodaties. De punten kwamen van pas op plaatsen waar ik geen Airbnb, hostel of couchsurfinghost kon vinden. Dit redde mijn kont in grote steden in het hele land. Ik was blij dat ik zoveel hotelpunten had opgebouwd voor mijn reis. Houd er rekening mee dat de meeste hotels in grote steden parkeerkosten in rekening brengen als u een auto hebt en uw budget dienovereenkomstig aanpassen. (Lees dit bericht om veel te leren hoe u veel hotelpunten kunt krijgen.)

Hostels – Er zijn niet veel hostels in de Verenigde Staten, en de meeste zijn te duur. Een slaapzaal kost meestal ongeveer $ 30 per nacht, wat betekent dat u voor dezelfde prijs een vergelijkbare privéruimte op Airbnb kunt verkrijgen. Als u met anderen reist, is het meestal zuiniger om een ​​budgethotel te krijgen dan een stel slaapzalen. Als u echter solo reist en anderen wilt ontmoeten, kunnen de sociale voordelen opwegen tegen het gebrek aan waarde. Er waren maar enkele keren dat ik niet alleen wilde zijn – ik wilde bij andere reizigers zijn. Sommige hostels waar ik van hield: Sweat Peas (Asheville, NC), South Beach Hostel (Miami), India House (New Orleans), Jazz Hostels (NYC), International House (San Diego) en de Green Tortoise (San Francisco en Seattle) .

Camping – Rond alle nationale parken zijn economische campings, dus als je een camper of uitrusting hebt, is mijn aanbeveling om te kamperen bij het bezoeken van de parken. Campings zijn tussen de $ 10-30 per nacht. Bovendien vindt u een heleboel campers en campings in het nationale land via het bedrijf KOA voor $ 20-30 per nacht. Bekijk bovendien de website van de deeleconomie, Campspace, waar u tegen een kleine vergoeding in de achtertuin van mensen kunt kamperen.

Mijn aanbevelingen om de prijzen laag te houden: probeer zo meestal mogelijk te komen, gebruik Airbnb- of hotelpunten in grote steden, blijf in hostels wanneer u een goede sociale scène wilt en kampeert in de nationale parken. U kunt ook goedkope campers huren met behulp van RVShare. Het is net als airbnb maar voor campers.

Hoe je kunt sparen op voedsel

Kook uw eigen maaltijden en vermijd dure maaltijden en restaurants zoveel mogelijk. Als u op zoek bent naar goedkoop voedsel, gebruik Yelp!, Vraag mensen op websites zoals CouchSurfing of informeer naar de bureaus bij hostels. Vermijd hele voedingsmiddelen. Probeer niet overal sushi zoals ik te eten! Voer je Starbucks -verslaving niet en kook vaak. Eten in de Verenigde Staten is erg goedkoop en er zijn geen reishacking ninja -technieken om hier te helpen. Eenvoudige koken, opslaan en gelukkig zijn.

Hoe te sparen op sightseeing

Er zijn drie manieren om uw sightseeing -kosten te verlagen:

Een nationale parkenpas – voor $ 80 kunt u een jaarlijkse nationale parkenpas kopen die toegang biedt tot alle 59 nationale parken (evenals alle andere recreatiegebieden beheerd door de National Park Service). Voor $ 15–20 per bezoek maakt het zien van vijf tijdens je reis de pas een geldbesparing. Wanneer u uw eerste park bekijkt, koopt u gewoon de pas en u bent klaar om te gaan. Het is niet nodig om het van tevoren te bestellen. Het Amerikaanse National Park -systeem is ongelooflijk en benadrukt echt de diversiteit van landschappen in het land. Je kunt niet door het land reizen zonder te stoppen bij veel van de nationale parken, vooral als je uit het westen komt. Hoewel er veel opties zijn, raad ik Yosemite, Yellowstone, de Grand Canyon, Glacier, Redwood National Park, Zion en de Grand Tetons ten zeerste aan.

Stadstoeristische kaarten – Stadstoerisme -kaarten kunt u een groot aantal attracties zien (en meestal gratis openbaar vervoer omvatten) voor één lage prijs, meestal $ 30-40. Ze bieden gratis toegang tot musea, verminderde toegang tot attracties en restaurantkortingen. Zorg ervoor dat je ze kijkt als je van plan bent veel sightseeing te doen, omdat ze je over het algemeen geld zullen besparen. Ze kunnen worden gekocht in toerismeinformatiecentra of online voordat u vertrekt.

Gratis musea en evenementen – Informeer bij toeristische centra, gebruik Google of vraag het hotel- of hostelpersoneel om informatie over gratis evenementen en musea. Veel musea bieden af ​​en toe gratis of korting op toegang gedurende de week. Er zijn altijd heel veel gratis activiteiten in elke stad in de Verenigde Staten.

Hoe te sparen op transport

Van punt A naar B in de VS komen is niet altijd gemakkelijk, omdat onze infrastructuur niet zo robuust is. (Ik wou dat we een nationaal spoorwegsysteem hadden!) Helaas, om het land echt te zien, is een auto een must. We hebben weinig niet-auto-opties buiten de grote steden, en naast georganiseerde rondleidingen is het moeilijk om rond het platteland en naar de nationale parken te komen.

Als je niet op een roadtrip bent en still looking to travel America, here’s how to do:

Hitchhike — This isn’t something I did on my trip, as I had a car, but it’s very doable (and relatively safe). Here’s a post by my pal Matt who hitchhiked across the united states explaining how to do so and come out alive.

Rideshare — taking on riders can be a way to lower your costs. On my first trip across the U.S., I offered rides to people I met in hostels. On this trip, I had pals and readers join me along the way. You can post ads on Craigslist and Gumtree and at hostels to find riders. This not only makes the trip more enjoyable but lowers your gas costs. Or if you are a rider, you can use the same services to find rides to get you places.

Get a automobile — You can buy low-cost used cars from automobile dealers or owners on Craigslist. There are lots of listings, and you can resell the automobile at the end of your trip to recoup some of your initial purchase cost. While this is easy in other countries, it’s hard to do in the United States, so remember a couple of key points:

You’ll need a U.S. address for registration documents to get sent to. I would use a hostel or hotel address and then set up a forwarding address with the post Office.

You’ll have to buy automobile insurance, which can greatly add to the costs of your trip.

Another option is to use a automobile relocation service. This is when you take someone’s automobile and drive it across the country. You are usually paid, and gas is covered. The downside is you don’t typically have a lot of leeway on timing, so you might not have much time to stop and sightsee along the way. automobile relocation options are also usually limited. two companies worth checking out are Transfercar and hit the Road.

Miscellaneous tips for Your trip across the States

The highways are filled with junk food restaurants. I’m not proud to say I ate at subway a lot on my trip. stock up on sandwiches at grocery stores to avoid having to choose between Taco Bell, McDonald’s, and Subway.

Parking costs add up. I didn’t really find a super amazing way to lower vehicle parking costs when I was in major cities overnight, but if you have suggestions, leave them in the comments.

Take a metal water bottle to refill along the way. Plastic water bottles add up!

****
Don’t let the U.S. fool you – it’s one of the cheapest Western destinations in the world! A road trip across the united states is a fun way to see a lot of diverse landscapes, experience different cultures, and meet interesting people. traveling America isn’t very expensive once you are outside the big cities and you can easily travel the country on a budget by using the advice in this article.

READ next —> WHAT TO SEE and do in THE U.S. ON A BUDGET

READ next —> 21 low-cost and delicious places TO eat IN THE UNITED STATES

*Note: I actually don’t drink coffee. I’m just hooked on their iced green tea lemonade!

Book Your trip to the USA: Logistical tips and Tricks
Boek uw vlucht
Use Skyscanner or Momondo to find a low-cost flight. They are my two favorite search engines because they search websites and airlines around the globe so you always know no stone is left unturned. start with Skyscanner first though because they have the biggest reach!

Boek uw accommodatie
You can book your hostel with Hostelworld as they have the biggest inventory and best deals. If you want to stay somewhere other than a hostel, use Booking.com as they consistently return the cheapest rates for guesthouses and low-cost hotels.

Don’t forget travel Insurance
Travel insurance will protect you against illness, injury, theft, and cancellations. It’s comprehensive protection in case anything goes wrong. I never go on a trip without it as I’ve had to use it many times in the past. My favorite companies that offer the best service and value are:

Safety Wing (for everyone below 70)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

Medjet (for additional repatriation coverage)

Looking for the best companies to save money With?
Check out my resource page for the best c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *