Hoe je de wereld rondreis als je absoluut geen geld hebt

, je hoeft niet rijk te zijn om te reizen. Als u in uw aanpak erg slim bent, kunt u zelfs zonder geld reizen. Als u geen geld op de bank mist, maar u wilt op pad gaan, dan zal dit bericht u helpen uw methode te hacken in een reisleven, zonder vooraf een hoop geld te hoeven besparen.

Hoewel ik persoonlijk nooit op de weg ben gegaan met een banksaldo van $ 0, zijn er methoden die u kunt beginnen met extreem bit of geen geld op uw account. Dariece en ik heb altijd wat kostenbesparingen gehad voordat ik op wereldtochten ga, maar dat geeft niet aan dat we deze nuttige hacks niet van tijd tot tijd hebben gebruikt.

Als je al deze hacks zou integreren, dan zou je misschien een wereldreisje kunnen opstijgen, tijdens het eten, slapen en allemaal gratis gaan excursies. Tegenwoordig vereist je echt geen geld om te reizen … niet veel meer excuses. Laten we beginnen.

*Opmerking, er zijn ook veel Visa gratis landen over de hele wereld, wat aangeeft dat u geld kunt besparen door geen visum te hoeven kopen om daarheen te reizen!

Wil je betaald worden om te reizen?

De beste methode om te reizen als je geen geld hebt, is om een ​​reisblog te beginnen. Heb je begrepen dat je $ 10k / maand of nog veel meer kunt verdienen van een reisblog? Waarom begin je er vandaag niet in slechts 10 minuten? Met geiten op de weg krijgt u een kortingspercentage van 63% met de kosten van webholding met BlueHost, plus we sturen u ons $ 20 pro-blogging eBook absoluut gratis.

Klik hier om in slechts 10 minuten een blog te beginnen

Verdien voordelenpunten

Het allereerste wat je nodig hebt als je naar het buitenland wilt reizen, is een vliegticket. Dit is zowel een grote kosten als een die je moeilijk zult hebben om geen geld te krijgen als je geen geld hebt. Wat u moet doen, is de allerbeste voordelenkaartje (of een paar van hen) selecteren en al uw aankopen op de ideale kaart zetten.

Wanneer u thuis uw gasopslagtank vult, gebruikt u een Airmiles -kaart, wanneer u boodschappen krijgt, krijgt u geld terug met Scotiabank Gold en met alle andere aankopen, gebruik uw favoriete geld terug creditcore. Gedurende een langere periode kunnen deze punten snel zoveel voordelen toevoegen als voldoende voordelen om een ​​vlucht in het buitenland te betalen.

U moet nog steeds belasting betalen, evenals enkele kosten op uw vluchten na het gebruik van uw voordelenpunten, maar het fantastische is dat de beloningen niet alleen voor vluchten zijn. U kunt uw punten gebruiken om te betalen voor hotels, voertuigverhuur en excursies over de hele wereld. indicatie nu nu en genieten van uw spaargeld voor reiskosten.

[widget id = ”shortcodes-ultimate-5 ″]
Gratis vluchten

Wilt u die voordelenpunten voor een latere datum opslaan? Probeer te stoten. Tegenwoordig zijn er zo veel mensen die vliegen dat luchtvaartmaatschappijen zijn begonnen met boekvluchten. Ze banen de waarheid dat sommige mensen niet tijdig zullen verschijnen om in te checken (of helemaal niet), maar als iedereen verschijnt en de vlucht echt overboekt is, moeten ze vrijwilligers vragen om te stoten Hun stoel in ruil voor een gratis vluchtvoucher.

Als je wordt gestoten, word je (gratis) op de volgende vlucht gevlogen. Bovendien wordt u beloond met een vluchtvoucher voor het bedrag van uw ticket. Dit is uw gratis ticket om de wereld rond te reizen!

Dit is geen zekere methode om gratis vluchten te krijgen, maar het werkt vaak en kan u talloze dollars besparen (of voordelenpunten).

Er zijn 3 cruciale aspecten die een rol spelen om u de allerbeste mogelijkheden te bieden om te stoten.

1. Selecteer een prominente vlucht: als u wilt stoten, wilt u een vlucht selecteren op een dag die hectisch is en een prominente bestemming is. Boek uw vlucht naar een grote vluchtterminal aan het begin of het einde van de week wanneer veel meer mensen vliegen.

2. Pak licht in: inspecteer op de dag van uw vlucht geen enkel type bagage. Probeer alleen handbagage te hebben. De luchtvaartmaatschappij zal op zoek zijn naar passagiers die de allerbeste kandidaten zijn om te stoten en als ze je tas moeten halen, je bent minder kans om te worden geplukt.

3. Inspecteer in Early & Vrijwilliger: ga naar de incheck-teller extra vroeg en heb een enorme glimlach op je gezicht. Vermeld de agent beleefd dat als ze “op zoek zijn naar vrijwilligers”, je klaar bent om te helpen. Personeel van luchtvaartmaatschappijen zal precies begrijpen waar u over spreekt en u waarschijnlijk naar de bovenkant van de bump -lijst zal stappen.

Gratis accomodatie

Nu je een vlucht hebt geland zonder kosten enig soort geld, is het tijd om gratis accommodatie te krijgen. Het is echt niet zo moeilijk om locaties voor S te ontdekkengratis gratis, je moet gewoon begrijpen waar je moet kijken!

House Sitting: U kunt thuiszittingstaken ontdekken zonder een lidmaatschapskosten te betalen door gewoon op internet te kijken, maar in onze ervaring is het de $ 8 / maand waard om een ​​vertrouwde site te krijgen. We gebruiken TrustedHouseSitters.com en hebben we taken in het Caribisch gebied en in Costa Rica ontdekt.

Er zijn vaak berichten voor wijngaarden in Italië, huizen op de Italiaanse eilanden, herenhuizen in Frankrijk en kastelen in het VK. Gratis high-end accommodatie, zoals dit, is de goedkope maandelijkse lading waard en het is niet moeilijk om een ​​baan te vinden! Klik hier om nu te indiceren.

Dit is een echt thuisoptreden in een kasteel in het zuiden van Spanje

Surfen op de bank: dit is hoogstwaarschijnlijk de beste methode om te blijven voor gratis en bevredigen van geweldige mensen over de hele wereld. Mensen over de hele wereld bieden hun extra ruimte of bank aan, evenals je in staat om een ​​paar nachten bij hen te blijven.

Couch -surfen is een fantastisch netwerk van mensen die allemaal graag reizen en sociaal zijn. Couch -surfen is gratis om mee te doen en het gebruikt veel meer dan alleen accommodatie. Er is vaak de bank Surfer tevredenheden over de hele wereld waar je kunt linken met gelijkgestemde reizigers en een geweldige tijd hebt.

WWOOFING: Kortom, WWOOFing is wanneer u op een biologische boerderij werkt in ruil voor gratis ruimte en aan boord. Ga naar de WWOOF -website en inspecteer met lijsten van over de hele wereld om de beste taak voor u te ontdekken. U krijgt niet alleen gratis accommodatie, maar u kunt ook een nuttige vaardigheid in het proces ontdekken.

Accommodation Exchange: vraag de volgende keer dat u in een hostel inspecteert, of ze proberen een aantal assistent te vinden in ruil voor gratis accommodatie. Je zou geschokt zijn over hoe veel locaties klaar zijn om je een gratis bed te bieden in ruil voor wat bartending of ontvangstwerk.

Camping: breng een campingtent samen met u en u kunt over de hele wereld gratis onderdak hebben. In sommige landen is het onwettig om een ​​kampeertent te pitchen zonder een vergoeding te betalen, maar in veel landen kunt u op een strand of in de jungle publiceren zonder een cent te hoeven betalen. In Mexico kunt u bijvoorbeeld gratis op bijna elk type strand kamperen.

Gratis transport

Je hebt een gratis vlucht geland, evenals tonnen gratis accommodatie, nu is het tijd om van de ene stad naar het andere te komen (of van het ene land naar het andere) zonder een cent te betalen. Om een ​​gratis overdracht te krijgen tijdens het reizen, is uw beste optie om uw duim klaar te maken.

Hitch wandelen op de weg: als u over land reist, kunt u in veel landen een wandeling heffen voor gratis landen. We hebben het gedaan in Mozambique, Mexico, Thailand, Tadzjikistan, Mongolië, Kirgizië en over het algemeen over de hele wereld. In veel landen gebruiken de lokale bevolking Hitch Hiking als een overdracht ook. Zorg er alleen voor dat u uw duim op een risicovrije locatie verhoogt en dat u uzelf niet in gevaar brengt voor een gratis rit.

OPMERKING: Het bord voor hitchwandelen is niet exact hetzelfde in alle landen, dus vraag de lokale bevolking wat de allerbeste handbeweging is om op te worden gekozen. In Iran heeft duim-up exact hetzelfde als de middelvinger, dus je wilt waarschijnlijk niet rondzwaaien aan de kant van een Iraanse weg.

Hitch wandelen op boten: ben je ooit een schipper zien worden?! Als je zowel een plezier als een interessante methode wilt om van het ene eiland naar het andere te komen, denk er dan over na om gratis te zeilen. Captains van boten en schepen kunnen vaak een beetje assist gebruiken terwijl ze op zee zijn, en zelfs als je niet ervaren bent, kun je waarschijnlijk zonder probleem op boten op boten liften.

Ga gewoon naar een jachthaven of prominent ligiegebied en vraag rond. We hebben veel mensen tevreden gesteld die het hele Caribisch gebied hebben gereisd voor gratis gebruik van deze techniek.

Gratis eten

Sommige reizigers zullen hun toevlucht nemen tot een ietwat sanitaire methode van “dumpster -duiken” in kopen om gratis maaltijden te krijgen, maar daar gaan we in dit artikel niet op. Bovendien zijn er mensen die echt behoeftig zijn en als toeristen de afvalcontainers overvallen, dan is er geen voedsel meer voor hen.

Bekijk in plaats daarvan deze technieken:

Eten bij Ashrams, Tempels & Churches: Op sommige locaties van de heilige aanbidding over de hele wereld, vooral Sikh -tempels, wordt gratis voedsel verstrekt aan aanbidders. In India kun je gratis eten krijgen. Ga gewoon een tempel in,Bied aan om Roll Chapatis (Indian Bread) te helpen en u krijgt een gratis maaltijd in ruil voor uw service en aanwezigheid.

Sluitingstijden bij Bakeries: zelfs toen ik in Canada in Cinnamon City werkte (vele levens geleden), werd de werknemers geadviseerd om de blijvende gebakken producten tijdens sluitingstijd weg te geven. Veel bakkerijen en kleine cafés doen dit over de hele wereld en als je rond de sluitingstijd komt, kun je vaak een gratis maaltijd of smakelijke snack landen.

Werkuitwisseling: ga naar een regionaal restaurant of het restaurant in uw hostel en vraag of ze een assist eisen met gerechten, bartending of service. Meestal kunt u een paar uur werken in ruil voor een paar gratis maaltijden.

Festivals en evenementen: veel evenementen, met name religieuze, zullen een soort gratis eten bevatten. Toen we in Iran waren voor Ashura, was er gratis smakelijk eten op elke hoek! We hebben ook geholpen ons hotel te verspreiden voedsel en in ruil zijn we gratis maaltijden gekregen.

Helpen bij het maken van de Ashura -maaltijd

Voedselmonsters: op een dag in Costco of Safeway kunnen er maar liefst 5 gratis voedselmonsterstands zijn. Ik heb monsters ingevuld zonder zelfs te geloven dat je geld bespaart tijdens het winkelen in Canada, dus er is geen reden waarom je deze techniek niet zou kunnen gebruiken bij andere supermarkten over de hele wereld.

Gratis rondleidingen

Het zal niet zo eenvoudig zijn om gratis excursies te ontdekken als het is om accommodatie, voedsel en transport te ontdekken, maar het is nog steeds mogelijk.

Beoordelingen: houd uw ogen uit voor het bedrijfsleven met behulp van een “nieuwe tour”. Gewoonlijk zijn deze zaken klaar om u een gratis (of korting) excursie te bieden in ruil voor uw oprechte feedback.

Social Media Share Exchange: als je nogal een paar vrienden / fans hebt op je sociale netwerkaccounts, denk er dan over na over het gebruik van excursiebusiness een paar sociale aandelen en foto’s in ruil voor een gratis excursie.

Vrij alles!

Als je de hele wereld gratis reizen wilt krijgen, dan is de allerbeste methode om dit te doen door precies te ontdekken hoe je vandaag een reisblog kunt beginnen. We bezitten een reisblog en produceert niet alleen voldoende inkomsten om fulltime de wereld rond te reizen, maar de zaken nemen altijd contact met ons op om ons gratis uitrusting, gratis rondleidingen, gratis vluchten en gratis accommodatie aan te bieden. Natuurlijk moet je werken in ruil voor deze “freebies”, maar toch is het het waard.

Reizen bloggen is de beste methode om de wereld rond te reizen zonder de bank te breken. Niet zeker van een reisblognaam? Maakt niet uit, je kunt nog steeds beginnen met een reisblog en later een naam bedenken!

Bloggen … de grootste methode om gratis reizen te krijgen.

Gewoon vragen.

Als u gratis wilt reizen, hoeft u alleen maar te vragen. Vraag Airlines om uw ticket te stoten, vraag het aan hotels en hostels of ze hulp vereisen, vraag restaurants of ze een ober vereisen en vragen aan excursiebedrijf of ze willen worden beoordeeld. Je moet gewoon het lef hebben om te vragen. Wij verzekeren dat u veel meer gratis reizen krijgt dan u ooit voor mogelijk was.

Zoals dit artikel? Pin het!

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit geeft aan dat we commissies maken als u op Links op onze blog klikt en bij aankoop van die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *