10 reispodcasts die u Major Wanderlust

geven bijgewerkt: 27-3-21 | 27 maart 2021

Ik hou van podcasts. Als iemand die vaak reist, zijn ze een geweldige manier om geïnformeerd te blijven en vermaakt terwijl je onderweg bent. Om me te helpen enkele van de beste podcasts in de industrie te benadrukken, heb ik Debbie uit het ongebruikelijke leven uitgenodigd om haar favorieten te delen. Ze is zelf een podcaster en weet wat er nodig is om een ​​geweldige reispodcast te runnen!

Podcasts zijn de afgelopen jaren in populariteit geëxplodeerd, vooral in de reisniche. Wie houdt er tenslotte niet van reizen?

Unieke reisverhalen, nuttige tips, informatie over het creëren van een nomadische levensstijl en inspiratie onderweg – er zijn podcasts voor hen allemaal!

Ik begon mijn eigen podcast, het ongebruikelijke leven, om te praten over de verhalen van de mensen die ik ontmoette tijdens mijn reizen die in staat waren om locatie onafhankelijk te worden en hun ideale levensstijl te creëren. Ik had ontzag voor hun avontuurlijke aard en wilde mezelf en anderen inspireren om in hun voetsporen te treden, veel meer kansen te nemen en te leren wat nodig is om een ​​evenwichtig leven te creëren.

Als podcaster en reiziger kijk ik vaak naar andere podcasts voor inspiratie. Om u te helpen geïnspireerd te raken voor uw volgende reis of uw uitstapje naar het nomadische leven, hier zijn de 11 beste reispodcasts van 2019!

1. De denkkaart

Gehost door Danielle Desir, richt deze podcast zich op wereldreizen, het afbetalen van schulden en het opbouwen van rijkdom. Danielle geeft haar publiek het vertrouwen om slimme financiële beslissingen te nemen waarmee ze zowel hun reis- als financiële doelen kunnen bereiken.

Waar te beginnen: geef de aflevering met Denis O’Brien een luister. Hij is de oprichter van Chain of Wealth en deelt zijn suggesties om passief inkomen te creëren.

2. Spring

Voorheen bekend als de budgetgerichte reiziger, inspireert Jackie anderen om eruit te komen en de wereld te zien door reizen en avontuur. Ze biedt waardevolle, bruikbare informatie waarmee u de sprong kunt maken en verkent.

Waar te beginnen: bekijk haar interview met The Bensons, een gezin van vijf die in staat waren om de wereld te reizen nadat ze al hun bezittingen hadden verkocht. Ze bespreken de impact van reizen op hun leven en hoe het hen veranderde bij terugkeer naar huis.

3. Kronieken in het buitenland

Gastheren Nubia Younge en Frantzce Lys benadrukken hun ervaringen die in het buitenland wonen, evenals die van anderen die risico’s hebben genomen om hun droom te leven om locatie onafhankelijk te zijn.

Waar te beginnen: mis de aflevering niet met Yan en Lee, een paar dat ervoor koos om hun schulden af ​​te betalen en in het buitenland te wonen. Ze waren afgestudeerd aan de universiteit, maar vonden het uitdagend om banen te vinden in de Verenigde Staten, dus namen ze het heft in eigen handen – ze kregen in het buitenland banen!

4. Extra pakje pinda’s

Dit is een geweldige podcast voor reizigers die tijdens de weg met een budget willen blijven. Travis, die de show organiseert, interviewt nomaden, bloggers en ondernemers die inzicht en uit de eerste hand suggesties geven over hoe u aan uw eigen kosteneffectieve avonturen kunt beginnen.

Waar te beginnen: geef de aflevering “7 lessen geleerd” met Travis en Heather luisteren. Ze delen wat ze hebben geleerd door een locatie -onafhankelijk leven gedurende zeven jaar te leiden.

5. Vrouwen onderweg

Deze tweewekelijkse podcast duikt in het leven van solo vrouwelijke reizigers die de #Vanlife leven. Gastheer Laura Hughes interviewt deze onverschrokken vrouwen en creëert een duidelijke draai aan hun nomadische levensstijl.

Waar te beginnen: een favoriet van de luisteraar is een interview met Abbi Hearne, een trouwfotograaf voor avontuur. Van nuttige suggesties tot de uitdagingen die ze heeft geconfronteerd bij het bouwen van haar droombedrijf, het verhaal van Abbi zal je inspireren om je eigen dromen te realiseren.

6. Zoals verteld door nomaden

Gastheer Tayo Rockson bevat geweldige verhalen van individuen die nomaden en ondernemers zijn, met een focus op leiders in bedrijf, cultuur, reizen en wereldwijde zaken.

Waar te starten: bekijk de aflevering met Zahra Rasool, die praat over authenticiteit, diversiteit en samenwerkingsjournalistiek in het vertellen van verhalen.

7. De Globetrotter Lounge

Deze podcast wordt georganiseerd door Jet Set Lisette, een bekroonde reisdeskundige en gastheer. Lisette interviewt uitstekende en inspirerende vrouwen die creatieve manieren hebben gevonden om de wereld rond te reizen.

Waar te beginnen: zorg ervoor dat je de aflevering bekijkt met Jess Sanchez, die haar ervaringen deelt die de wereld rondreizen met haar familie. Jess en haar man kozen ervoor om hun 9-tot-5 te verlaten om aan een leven van reizen met hun twee jonge kinderen te beginnen en hebben hun leven beschreven via hun blog, YouTube Channel en Podcast.

8. Ticket 2 overal

Deze podcast wordt georganiseerd door Leah en Trizzy, twee vrouwelijke reizigers met fulltime banen die graag uitstappen en de wereld zo vaak mogelijk zien. Hun podcast barst van tips, advies en anekdotes om u te helpen het meeste uit uw reizen te halen, uw leven ten volle te leven, al uw ontsnappingsdagen te gebruiken en het meeste uit uw weekends te halen!

Waar te beginnen: begin met hun eerste aflevering, die veel grond bestrijkt. Ze praten over de plaatsen deJij bent geweest, hoe ze reizen, en bestemmingen die de hype niet hebben waargemaakt.

9. Het ongebruikelijke leven

Deze podcast wordt georganiseerd door mij en benadrukt de verhalen van digitale nomaden en locatieonafhankelijke ondernemers. Het graaft diep in de realiteit van het starten van een extern bedrijf en hoe een duurzame nomadische levensstijl te creëren.

Waar te beginnen: om aan de slag te gaan, spring in mijn aflevering met Joni Sweet. Ze is een externe schrijver en geeft belangrijke inzichten over het overleven als freelancer. Ze praat ook over hoe je een portfolio kunt bouwen die je optredens zal laten schrijven die je over de hele wereld kunnen brengen!

10. The Travel Now Podcast

Deze podcast, boordevol reisinspiratie, geeft je ideeën over waar te gaan, hoe je veel meer uit je tijd kunt halen en suggesties over het besparen van geld terwijl je onderweg bent. Thriller -auteur Luke Richardson deelt een combinatie van interviews, persoonlijke reisverhalen en afleveringen die live zijn opgenomen terwijl ze interessante bestemmingen verkennen.

Waar te beginnen: Kathmandu’s The Setting of Luke’s debuutroman. In deze aflevering vertelt hij over waarom een ​​bezoek daar hem inspireerde om het boek te schrijven, wat je zou moeten verwachten, zou je daar een reis moeten maken, en je hoort enkele uittreksels uit het verhaal.

***
Nu je de lijst hebt van de beste reispodcasts, ga je gang: download ze en verzadig je reislust! Je kunt je zelfs geïnspireerd voelen om een ​​ticket te boeken en in het onbekende springt!

Debbie Arcangeles is de gastheer van The Offbeat Life, een podcast die personen benadrukt die locatie -onafhankelijke en nomadische ondernemers zijn. Haar podcast is onder andere te zien op Refinery 29 en MIC, onder andere. Wanneer Debbie geen gasten schrijft of interviewt voor haar show, kun je haar wandelen en nieuwe bestemmingen verkennen.

Boek je reis: logistieke suggesties en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een goedkope vlucht met behulp van Skyscanner. Het is mijn favoriete zoekmachine omdat het sites en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld zoekt, zodat je altijd weet dat geen steen ongemoeid blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de meest betaalbare tarieven voor gastenhuizen en hotels retourneren.

Vergeet de reisverzekering niet
Reisverzekering zal u beschermen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is uitgebreide bescherming voor het geval er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden meerdere keren heb moeten gebruiken. Mijn favoriete bedrijven die de beste service en waarde bieden, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor de beste bedrijven om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn de beste in de klas en je kunt niet fout gaan met ze tijdens je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *