TNN: Hoe het is om Engels te tonen in Oman

Hallo allemaal,

Ik wilde nog een video delen van een recent nomadisch netwerkevenement. Dit gaat allemaal over “hoe het is om Engels te tonen in Oman (en Zuid -Korea)”.

Oman is een opkomende reisbestemming die snel de lijst van locaties van mensen omhoog gaat om te bezoeken. Het is de afgelopen jaren uitgeroepen tot een van de veiligste bestemmingen ter wereld. Nicole heeft voldoende geluk gehad om de Pearl of Arabia te bellen, haar huis voor 7 jaar terwijl ze Engels mentor.

Ze liv …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt tot het belonen van blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen betaalbaarder te maken, maar u helpt ons het grondige reismateriaal te produceren waar u van houdt!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere ongelooflijke voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *