TNN: Ontdekkende Zuid -Italië

Hallo allemaal,

Italië! Het land van ‘La Dolce Vita’, gondolas, Motorinos en natuurlijk pizza! Italië staat bekend om zijn bekende hoofdsteden zoals Venetië, Florence en Rome. Miljoenen komen elk jaar naar zijn historische attracties en monumenten om zich bezig te houden met oude geschiedenis, beruchte vierkanten en illustere paleizen.

Maar wat gebeurt er als we de door toeristen gevulde grote steden van het noorden overslaan en in een andere richting gaan? Wat zullen we vinden?

Er is een ander Italië om te ontdekken …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit korte artikel is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot bonusaanbiedingsblogposts. Leden krijgen ook volledig gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen goedkoper te maken, maar je helpt ons om de uitgebreide reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit korte artikel (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere uitstekende voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *