TNN: 5 uitstekende hut-to-hut trektochten die de moeite waard zijn om te doen over de hele wereld

Hallo allemaal,

Ik wilde nog een video delen van een recent nomadisch netwerkevenement. Dit gaat allemaal over “5 uitstekende hut-to-hut trektochten die het waard zijn om over de hele wereld te doen”.

Skiën gebruikte de meest prominente methode om hutten diep in de bergen te bekijken. Naarmate het wandelen op lange afstand in populariteit groeit, is hut-to-hut wandelen al snel een leuk alternatief voor camping-camping.

Hut-to-hut wandelen is uitstekend voor beginners en maakt gebruik van totale onderdompeling in de bergen.

Word lid van Preethi voor een terugblik op …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt om te profiteren van blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen betaalbaarder te maken, maar u helpt ons het grondige reismateriaal te produceren waar u van houdt!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere fantastische voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *