10 Beste suggesties voor op afstand werken

Zoals bij alles, heeft externe werkzaamheden zowel voor- als nadelen. In dit artikel geef ik je mijn beste suggesties om op afstand te werken – vanuit huis of tijdens het reizen.

Hoewel niet alles perfect is, zijn er enkele grote voordelen om buiten een kantoor te werken.

Dingen als: verlaagde kinderdagverblijven, geen woon -werkverkeer, de hele dag pyjama’s dragen, verbeterde productiviteit en de vrijheid en flexibiliteit om beschikbaar te zijn voor familie en vrienden wanneer ze je nodig hebben.

Uiteindelijk stelt het vermogen om op afstand te werken ons in staat om een ​​betere balans tussen werk en privéleven op te zetten en te bereiken, wat van vitaal belang is voor degenen die zowel een beroep als een leven waarderen.

Wat je wens is om op afstand te werken, begrijp gewoon dat er een leercurve is om productief te zijn en je werk gedaan te krijgen-vooral als je een fulltime reiziger bent die van plaats naar plaats gaat, of nieuw bent om vanuit huis te werken.

Ik ben nu 2 jaar een externe werknemer geweest en in dit artikel zal ik mijn beste suggesties delen om op afstand te werken, wat u zal helpen:

Wees je bewust van de uitdagingen van het werken vanuit huis.

Verhoog uw productiviteit, dus het werk wordt gedaan.

Weet wat je kunt verwachten, zodat je #1 en #2 kunt doen.

Heb de beschikbaarheid om aandacht te schenken aan uw gezin.

Beheer uw gezondheid en welzijn.

Hier gaan we, dit zijn mijn top 10 suggesties om op afstand te werken!

Inhoudsopgave
1. Plan uw dag
2. Creëer doelgerichte off-time
3. Creëer een omgeving die bevorderlijk is om te werken
4. Plan een tijd om uw werk af te maken (en houd u eraan
5. Stel grenzen in bij uw gezin
6. Neem voldoende pauzes
7. Zorg voor uw mentale en lichamelijke gezondheid
8. Plan sociale tijd
9. Omarm je “zone van genialiteit”
10. Elimineer afleidingen wanneer u op afstand werkt
Bonus! #11. Houd uw werktijd bij
Wat impliceren deze werksuggesties op afstand voor u?

1. Plan uw dag

Het hebben van een structuur voor uw werkdag kan een lange weg gaan voor uw productiviteit terwijl u op afstand werkt.

We hebben allemaal die momenten waarop we de focus beginnen te verliezen en worden afgeleid door dingen in het huis. Wie wist dat het aanpakken van de waspakket veel aantrekkelijker zou klinken dan dat online project af te maken?

Een schema maken – en eraan vasthouden – kan u helpen elke ochtend het beste uit de poort te springen.

Wanneer u een schema hebt met deadlines in kaart gebracht, weet u wanneer bepaalde taken moeten worden volbracht, zodat u die deadlines kunt halen.

Als dit veel klinkt, breek het dan op weken of dagen op!

Maak een wekelijks doel om te slaan en begin vanaf daar elke dag in kaart te brengen, en hoe het eruit zal zien, zodat je die wekelijkse doelen kunt bereiken.

Ik raad aan om de avond ervoor of zelfs aan het einde van je vorige werkdag een schema te maken, dus alles is fris in je hoofd.

Maak je geen zorgen als je nieuw bent in het externe leven. oefening baart kunst.

Zodra u hebt vastgesteld hoe lang taken duren, moet u ze dienovereenkomstig binnen uw schema kunnen toewijzen. en weet je wat? In sommige gevallen kunnen uw geplande taken overlappen. En dat is oké.

Het hebben van flexibiliteit kan ongelooflijk waardevol zijn wanneer u een schema maakt. Maar wees niet zo flexibel dat uw schema verloren gaat. Probeer je eraan te houden als je kunt! Wees gewoon voorbereid op die dagen dat dingen niet altijd gaan zoals gepland, en je moet je hergroeperen.

Persoonlijk ben ik een papieren planner dame.

Ik schrijf mijn schema elke dag uit.

Ik heb een kolom die mijn lijst met taken bevat die ik moet uitvoeren die dag en een andere kolom die zich rijdt uit mijn dagelijkse schema (tot een half uur).

Mijn man, Nick daarentegen, voert zijn schema rechtstreeks in Google Agenda in. Niet mijn ding. Zoek gewoon wat voor u werkt.

2. Creëer doelgerichte off-time

Het is één ding om een ​​strikt schemawerk te maken en te volgen; Het is iets anders om ervoor te zorgen dat je ook ‘off-time’ plant.

Met ‘off-time’ bedoel ik, een run gaan, vrienden of familie ontmoeten, tijd opzij zetten om een ​​goed diner te koken, een hobby op te halen of gewoon iets te doen dat niet gerelateerd is aan je werk.

Het handhaven van uw geestelijke gezondheid met “buiten werkactiviteiten” is zo essentieel voor het bereiken van dat werk-/levensbalans dat ik eerder heb besproken.

Een geweldige suggestie die ik heb gehoord (voor degenen die hun eigen werkschema maken) is om in je off-time of vrije tijd te plannen en vervolgens je werk rond die activiteiten in te plannen.

Als je een vriend wilt ontmoeten voor de lunch, plan dat dan en houd je aan je werktaken rond die lunch.

Ga niet af van deze specifieke tijd met een vriend voor werk wanneer je beide kunt doen.

Als u uw kind naar de dokter moet brengen, plan dan eerst de afspraak. Vul dan je werk eromheen.

Dit kan nOT werkt altijd voor iedereen, maar het is het proberen waard als u hiervoor de flexibiliteit hebt.

Werken vanuit huis komt met de uitdaging om werk “uit” te schakelen. Dit is vooral moeilijk als je baan slechts een paar meter afstand zit.

Voer een paar van deze tips uit, oefen en houd u aan een routine en observeer wat voor u en uw situatie werkt.

3. Creëer een omgeving die bevorderlijk is om te werken

Dit is een van mijn topstukken van begeleiding om op afstand te werken.

Zet uw kantoorruimte niet het beste op voor de tv, of in de speelkamer van uw kind, of in een deel van uw huis waar uw gezin meestal samenkomt. Zoek een speciale ruimte waarmee u kunt zone en u kunt concentreren op uw werk.

Maar maak je geen zorgen over het hebben van de ideale werkomgeving.

Tenzij je een zoete opzet hebt, zal dat Pinterest Worthy Home Office voor veel mensen niet haalbaar zijn, inclusief jij. Zorg ervoor dat de plek die u aangeeft als uw werkgebied precies dat is: uw plek om te werken.

Als je werk in je huis wordt gelokaliseerd, klinkt het spannend. En ja, in het begin is het misschien leuk, werkend vanaf de bank, een pantry vol snacks op een korte loopafstand, en een tv die gemakkelijk beschikbaar is om aan te schakelen tijdens je pauzes.

Dus hoe weersta je deze verleidingen elke dag?

Tip #1:

Mijn eerste suggestie over dit onderwerp is om te voorkomen dat je vanuit je bed, vanaf een bank, of van alles waar je mogelijk kunt loungen.

Ik weet dat het een laptop wordt genoemd, maar ik raad je aan om je computer zoveel mogelijk uit je schoot te houden.

Allereerst is het verschrikkelijk voor je houding. Als u uw scherm op ooghoogte kunt instellen, zou dat optimaal zijn en de druk van uw nek halen.

Tip #2:

U wilt duidelijk definiëren waar uw werk daadwerkelijk plaatsvindt. Het kan een salontafel zijn, uw aanrecht of overal waar u een winkel kunt instellen.

Toon naar die ruimte met uw computer, planner, notebook, koffie of iets anders dat u nodig hebt om aan het werk te gaan. Uw productiviteit in die ruimte maakt het van uw thuiskantoor.

Tip #3:

Ten slotte is het van vitaal belang om tijdens je werkdag pauzes te hebben – maar leid jezelf niet af met tv, je telefoon of andere verslavende apparaten die je gemakkelijk kunnen vastleggen om de meest recente Netflix -serie te binge of uren te verliezen van je dagbladeren.

Overweeg in plaats daarvan je pauzes zoals je zou doen als je in een normaal kantoor was – ga naar buiten voor een snelle wandeling, maak een maaltijd of bel een vriend.

Probeer ook uw werkstation dicht bij uw draadloze router in te stellen of een bekabelde verbinding te gebruiken. Niet alle landen ter wereld hebben snel internet en er is niets veelzamer dan wachten op pagina’s om kostbare tijd te laden en te verspillen.

Blijf dicht bij de router en overweeg om uw internet naar een hoger niveau te upgraden als u in een land met langzamere snelheden bent.

4. Plan een tijd om uw werk af te maken (en houd u eraan

Zorg ervoor dat u elke dag een tijd instelt om het werk af te maken. Dat houdt in dat u uw computer aftelt en het sluiten van uw computer.

Niet meer. Zip. Nul. Nada. Al het andere zal morgen worden behandeld.

Ik weet te goed dat je kantoor zo gemakkelijk beschikbaar is, schadelijk kan zijn voor het evenwicht tussen werk en privé.

Ik kan je niet vertellen hoe vele keren ik mijn computer heb opgehaald om snel aan een project te werken in plaats van het uit te schakelen en ‘s avonds aandacht te schenken aan mijn omgeving of mijn familie.

Er zullen momenten zijn waarop een deadline opdoemt of een lancering aan de horizon ligt. Op die momenten zijn alle handen nodig op het dek. Maar buiten deze intense periodes is het absoluut noodzakelijk om een ​​gezond evenwicht te houden tussen uw thuistijd en uw werktijd.

Een manier waarop u dit kunt doen, is om een ​​bepaald tijdstip van de dag te plannen (of te doelstelling) dat u het werk wilt beëindigen of aftekenen.

Het plannen van een tijd om je werk af te maken is belangrijk om de mentaliteitsbarrière door te breken die je ‘werkdag’ onderscheidt van ‘thuis zijn’.

In een gewone 9-5-baan heeft het woon-werkverkeer alleen mogelijk geholpen onze geest van werk leven naar thuisleven te overstappen. Helaas kan het werken vanuit huis deze twee zeer verschillende concepten gemakkelijk verwarmen.

Een manier om dit probleem te bestrijden is om uw kantoor op te zetten op een locatie in het huis die u dwingt het elke dag in te pakken – zoals de keukentafel.

Iedereen moet eten, dus tegen de tijd dat het diner rond rolt, wordt u gedwongen om uit te loggen, te stoppen met werk en uw kantoor op te ruimen voor de nacht. Het inpakken van uw kantoor kan helpen uw vermogen om los te koppelen van thuis op kantoor te stollen en thuis te zijn.

Deze suggestie om op afstand te werken is om te voorkomen dat je jezelf overwerkt-wat verrassend eenvoudig is om te doen, vooral nu je geen kantoorafsluiting hebt of een medewerkers tevredenuur om bij te wonen.

5. Stel grenzen in bij uw gezin

We hoeven ons niet allemaal zorgen te maken over grenzen, maar je deelt misschien je huis met partners, kinderen, ouders of huisgenoten.

Daarom moet je ervoor zorgen dat er grondrichtlijnen zijn voor wanneer het je “werktijd” is en wanneer het “speeltijd” is of “vertel me over je dagtijd.”

Ik kan niet spanning hoe essentieel dit is voor alle betrokken partijen.

Nu kan dit er volledig anders uitzien van huishouden tot huishouden, maar een rode draad die moet worden vastgesteld, is communicatie. Praat over met je partner of kamergenoot de 3-4 veel essentiële taken die je vandaag moet uitvoeren.

Allereerst stelt dit verantwoordelijkheid vast. Ten tweede, als je kinderen hebt, kunnen jij en je partner ze bekijken en ervoor zorgen dat je allebei elke dag je doelen bereikt.

Als u oudere kinderen hebt die zichzelf kunnen beheren, kunnen het vaststellen van grenzen veel meer op een bord buiten de deur lijken dat aangeeft dat u gedurende deze tijd niet moet worden gestoord.

Je kunt ook een koptelefoon dragen als je geen fysieke barrière hebt om als signaal te gebruiken (als je bijvoorbeeld aan de keukentafel werkt). Dit is een geweldige manier om uw huishouden op de hoogte te houden zonder het elke keer op luidsprekers aan te kondigen.

Vergeet niet dat niet iedereen in het huis op hetzelfde schema zal zijn als jij.

Of het nu kinderen, schoonouders, partners of huisgenoten zijn, beginnen met te bespreken dat wanneer u vanuit huis werkt, u niet altijd beschikbaar bent voor een chat of een snelle “kun je me hiermee helpen”.

Je bent aan het werk. Als u het behandelt zoals elke andere dag op kantoor, zal het huishouden ook (uiteindelijk) in de rij vallen.

6. Neem voldoende pauzes

Nu weet ik dat dit bericht naar verwachting u suggesties geeft die op afstand werken door productief te blijven, systemen te creëren en vanuit huis te werken, maar dat betekent niet dat u het groene licht krijgt om 20 uur van de te malen dag.

Alleen omdat je non-stop toegang hebt tot je kantoor … jij. Hebben. Gekregen. Tot. Verlenen. Jezelf. Breaks.

Zoek een break -systeem dat voor u werkt. Sommige mensen kiezen ervoor om 2-3 uur opzij te zetten om aan hun werk te wijden en nemen vervolgens een uur vrij om te ontspannen en opnieuw op te starten.

Anderen (mensen met kinderen, ik kijk naar je) hebben misschien niet die luxe.

Misschien werk je 50 minuten op, 10-20 minuten vrij.

Misschien werk je alleen tijdens dutje en ‘s avonds wanneer de kinderen in bed liggen. U vindt een groove die voor u werkt.

Als u de vrijheid hebt om uw eigen schema en tempo in te stellen, raad ik aan een timer in te stellen om elke 50 minuten of om de 2 uur af te gaan (afhankelijk van hoe lang u wilt werken).

Als het afgaat, neem een ​​pauze. Kies voor een wandeling rond het blok. Rekken. Sta op en doe iets met je lichaam.

Pro -tip: ons lichaam heeft beweging nodig – dus zorg ervoor dat u zich ook bevalt en zorgt u ook fysiek voor uzelf.

Dat leidt me naar mijn volgende punt.

7. Zorg voor uw mentale en lichamelijke gezondheid

Je bent misschien versteld om te horen dat als je eenmaal vanuit huis in de groef van thuis bent, het nog eenvoudiger wordt om je mentale en lichamelijke gezondheid af te keuren.

Ten eerste heb je de mogelijkheid om je eigen uren in te stellen – wat in sommige gevallen een slechte zaak kan zijn.

Wanneer we werkmiddelen tot onze beschikking hebben, wordt het moeilijker om uw werkdag af te sluiten of te beëindigen, zoals u meestal zou doen bij het verlaten van een kantoor.

Uw computer is er altijd; Uw e -mails zijn nog steeds beschikbaar om te controleren.

Daarom kan het eenvoudiger zijn dan je denkt om menselijke benodigdheden te vergeten – dingen zoals je geest designeren door naar buiten te gaan voor een wandeling, sporten en socialiseren.

Deze mentale pauze kan ook komen in de vorm van frisse lucht. Neem een ​​excuus om naar buiten te gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *