8 ideeën om te garanderen dat u de beste taak voor huisdieren-sitting

hebt gekregen. U hebt de beste huisdier-sitting gevonden op Trustedhousesitters.com en u hebt contact opgenomen met de eigenaar. Na het lezen van uw profiel heeft de eigenaar op u gereageerd en wil hij een Skype -interview doen. Dit is heel goed nieuws en waarschijnlijk, als de oproep goed gaat, ga je naar je volgende huisdier zitten.

Maar het telefonische interview met huiseigenaren is meestal veel meer dan alleen een formaliteit, en je antwoorden en je persoonlijkheid zullen uiteindelijk zijn wat de baan voor u verliest of verliezen. Laat deze niet uit je zorgen! Als je deze 8 tips volgt, plaatst je jezelf in een zeer goede positie om de huiseigenaren te winnen en je Dream Pet Sitting Job te landen.

Dit zijn geen sleazy tactieken.

[widget id = ”shortcodes-ultimate-3 ″]
Dit zijn oprechte antwoorden en methoden die de huiseigenaar zich veilig en veilig laten voelen, waardoor zijn huisdieren in handen zijn. We hebben veel Skype -interviews gehad en na bijna elke keer de banen te hebben geland, hebben we met de eigenaren gesproken over wat ze van die oproepen verwachten en waarom ze een beslissing hebben genomen om ons in te huren. Uit hun antwoorden en onze successen hebben we deze zeer effectieve lijst samengesteld.

Concurreer 100%

Laat de huiseigenaar onmiddellijk weten dat uw woord uw band is. Als ze in het verleden veel huisdierensitters hebben gehad, is het bijna gegarandeerd dat ze er op het laatste moment een paar hebben geannuleerd. Dit is de slechtste nachtmerrie van een huiseigenaar en het is uw verantwoordelijkheid om zich 100% aan hen te binden en ervoor te zorgen dat ze begrijpen dat als u akkoord gaat met de baan, u uw tickets boekt en wat er ook gebeurt.

Voor eigenaren van huis / huisdieren met een geschiedenis van onbetrouwbare sitters, is dit het meest cruciale wat u tijdens de oproep kunt zeggen.

Zodra u zich hebt toegezegd aan de baan, boekt u uw vlucht.
Stel vragen over de huisdieren

Je bent misschien geschokt over hoe veel eigenaren van huisdieren die we hebben gesproken die veel Skype -interviews herinneren waar de oppas nooit eens naar het huisdier vraagt! Dit is een compleet nee-nee en hoewel je in het huis van de eigenaar verblijft, zorgt het meest cruciale deel van je werk voor en brengt tijd door met hun geliefde dier.

Vragen die je hebt, moeten gaan over de persoonlijkheid van het dier, wat ze leuk vinden / niet leuk vinden, welke medicijnen ze zijn, hoe oud ze zijn, als ze goed zijn met andere dieren / mensen, enz. Je moet het huisdier heel goed kennen voordat je komt naar het huis.

Zelfs als de eigenaar u een lange e -mail of papier heeft gestuurd waarin elk aspect van het dier en de vereiste taken van u wordt beschreven, moet u tijdens deze oproep minimaal 5 – 10 vragen hebben om te stellen. U moet weten dat u de baan serieus neemt en dat u 100% om de huisdieren geeft.

Huiszitting biedt u de mogelijkheid om voor charmante huisdieren te zorgen.
Lieg niet

Als u zich ongemakkelijk voelt met iets dat de eigenaar heeft gezegd, of u bent niet gekwalificeerd om voor hun huisdier te zorgen enz., Het is cruciaal dat u hen vertelt. Ook als u geen schoon persoon bent, doe dan niet alsof u de muren en vloerplaten dagelijks schrobt. Als je nog nooit een paard hebt gehad, doe dan niet alsof je op een boerderij bent opgegroeid.

Dit klinkt misschien heel duidelijk, maar je zou geschokt zijn over wat mensen hebben gezegd in Koop om dat strandforiteren in het Caribisch gebied te landen. Eerlijkheid is uw nummer 1 -actief als oppas en de eigenaren zullen u waarschijnlijk inhuren / ontkennen op basis van hoe eerlijk u bent.

Benadruk uw kwalificaties

Hoewel je niet over je vaardigheden moet overdrijven of liegen, moet je de nadruk leggen op gebieden waar je ervaring hebt. Als u medicijnen hebt toegediend, meerdere honden hebt gelopen, naar veterinaire klinieken, schoongemaakte zwembaden, gedaan landschapsarchitectuur bent geweest of zelf reparatiediensten kunt doen, vertel dan de eigenaren er alles over. Ze zullen verheugd zijn te weten dat er een capabele persoon is die voor hun huisdier en thuis zorgt.

Ook als u eerste hulp of speciale certificeringen voor dierenverzorging hebt, moet u ze meteen laten weten, en als u ooit een hond hebt behandeld die gezondheidsproblemen heeft gehad, is dit de beste kans om uzelf voor de andere sollicitanten te stellen.

Als u kleine reparatiediensten en algemeen onderhoud in huis kunt doen, is dat een bonus

Onthul uw beperkingen

Laat de eigenaren ideaal weten als er dingen zijn waar je je niet prettig bij voelt. Als je nog nooit een naald hebt toegediend (en niet wilt!) Vertel het ze. Als u niet kunt rijden en zij moeten naar verschillende locaties rijden voor wandelingen, dierenartsenbezoeken, enz. Dan moet u oprecht zijn en ontslag nemen bij het aanvraagproces.

Laat het vooruitzicht dat huisdier in een exotisch land zit, vertroebelt uw logica niet. De huiseigenaar moet goed geïnformeerd zijn van de beperkingen van alle sitters, zodat hij of zij een goed opgeleide beslissing kan nemen over wie hij moet inhuren.

Vertel ze hoe schoon je bent

De laatste tHing iemand wil is een rommelig huis wanneer ze terugkeren van een lange vakantie. Vertel de eigenaar van het huisdieren hoe schoon u bent (maar lieg niet of overdrijf). Beschrijf ze hoe typisch je schoonmaakt en hoe netjes je huis is. Dit is niet alleen cruciaal voor het onderhoud van hun huis, maar huisdieren kunnen ziekten zoals kennel hoest contracteren als een huis stoffig en rommelig blijft.

Een schoon persoon zijn is een heel goede zaak om toe te voegen aan je CV -cv van je huisdier en je moet ervoor zorgen dat je het huis van de eigenaar vlekkeloos houdt terwijl ze weg zijn.

Informeer over eerdere ervaring en herhaling

Het beste wat een huisdiereigenaar kan horen, is dat je eerder hebt gezeten en is gevraagd om terug te keren door de huiseigenaren voor wie je zat. Dit is het uiterste getuigenis en het hebben van dit soort ervaring in het verleden zal waarschijnlijk uw werk verstevigen. Vertel de eigenaar welke vorige huiseigenaren aan je hebben gedacht en waarom ze een beslissing hebben genomen om je terug te bellen voor een andere zit.

Vertel ze waarom je huisdier zit

Een van de eerste vragen die veel eigenaren stellen is: “Waarom zit je huisdier?” Het antwoord op deze vraag mag nooit zijn: “Dus ik kan gratis accommodatie over de hele wereld krijgen”. Dit is absoluut niet wat de eigenaar wil horen. Hoewel we meestal op deze blog uitroepen dat we gratis accommodatie krijgen, is het vooral om mensen te shockeren om deze levensstijl te overwegen.

Maar in werkelijkheid zitten we met dieren omdat we van dieren houden en onze reizende levensstijl ons niet toestaan ​​ze te hebben. Voor ons is het stoppen van een paar weken of maanden en het hebben van een harige metgezel het grootste geluk van het zitten van huisdieren. Dat is een oprechte verklaring en het is altijd ons antwoord wanneer huiseigenaren ons deze onvermijdelijke vraag stellen.

Denk na over waarom je huisdier zit en een antwoord klaar hebt, zorg er gewoon voor dat je de woorden “gratis accommodatie” niet gebruikt. Het spreekt voor zich dat je plezier zult nemen in hun strandhuis in de Bahama’s, vertel ze waarom je plezier hebt in huisdieren, niet in huis zitten.

Spare huisdierhond in Grenada.

Jij bent aangenomen!

Hoewel alle 8 van deze ideeën in aanmerking moeten worden genomen bij het afleggen van het Skype -interview, zijn de meest cruciale punten om weg te nemen van dit bericht om eerlijk te zijn en om de huisdieren te geven. De eigenaar zou de beste persoon voor de baan moeten hebben, net zoals u de beste baan zou moeten hebben.

[widget id = ”shortcodes-ultimate-4 ″]
Als u niet in de rekening past, moet u terug naar beneden en probeer u een andere plaatsing aan te vragen. Pet Sitting is een geweldig netwerk en we moeten allemaal de gemeenschap helpen te groeien door eigenaren van huis en huisdieren goed te matchen met de best mogelijke sitters.

Om lid te worden van de wereld van huis/huisdieren zitten, kunt u zich hier aanmelden!

Wil je ons inhuren? Bekijk hier ons profiel:

Kijk naar die betrouwbare gezichten, met veel geweldige referenties!

Klik hier om veel meer te leren over huisdieren/huis zitten.

Bent u een huis/huisdier oppas? Wat zou u aan deze lijst toevoegen? Hoe heb je de baan gekregen – deel je geheimen met ons! ?

Het leuk vinden? Pin het! ?

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -medewerker en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit geeft aan dat we commissies verdienen als u op Links op onze blog klikt en koopt bij die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *